-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012
Οι εκλογές της Κυριακής στην Ελλάδα είναι καθοριστικής σημασίας αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Spiegel αφού αν επικρατήσουν οι ευρω-σκεπτικιστές και οι αντίπαλοι της πολιτικής λιτότητας, όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις, τότε αλλάζει ολόκληρος ο ευρωπαϊκός χάρτης.

Παίζεται ένα λεπτό παιχνίδι πόκερ, καθώς όλα τα ελληνικά κόμματα εκφράζουν την άποψη ότι τα μέτρα λιτότητας πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο
επαναδιαπραγμάτευσης. Κυρίως τα κεφάλαια προς την Ισπανία, τα οποία συνοδεύονταν από συγκριτικά ευνοϊκούς όρους δημιούργησαν στην Ελλάδα την επιθυμία για χαλάρωση των δεσμών.


Οι πολιτικοί στην Ελλάδα ζητούν ολοένα και πιο επιθετικά κοινωνικές μεταρρυθμίσεις και βελτιώσεις στην εγχώρια οικονομία. Ο επικεφαλής της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε ανοιχτά την Τετάρτη την αναδιαπραγμάτευση του πακέτου βοήθειας. Ο υπεύθυνος για τα οικονομικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, ζήτησε σε συνέντευξή του στο ARD την παύση καταβολής του χρέους για τρία χρόνια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια: